Credit cu buletinul

Completează cererea de credit 100% online.
Analizăm rapid iar tu te poți bucura de bani imediat.

0314338720

Vreau să împrumut:

checkbox

Cu toții ajungem, la un moment dat, în situația în care avem nevoie rapidă de bani pentru a acoperi o cheltuială urgentă sau neprevăzută, ori vrem doar să finalizăm un proiect. Dacă ai nevoie imediată de bani, atunci Sfera Credit îți oferă credit cu buletinul, 100% online. Îl poți obține oriunde te-ai afla, rapid, ușor și simplu, iar în cel puțin 15 minute banii pot fi în contul tău.

Ce este creditul cu buletinul și cum îl pot obține?

Când spunem că îl poți obține rapid, ușor și simplu, chiar vorbim serios! Tot ce trebuie să faci este să selectezi suma dorită și să completezi cererea de credit. Nu îți face griji, este nevoie să încarci doar o poză cu Cartea de identitate și un extras de cont din care să reiasă încasarea venitului lunar, iar de restul ne ocupăm noi. Imediat ce ai finalizat cererea de credit, în cel puțin 15 minute banii pot fi în contul tău.

Top 3 avantaje ale creditului cu buletinul

Atunci când cei apropiați ție nu te pot ajuta, indiferent că vorbim despre rude, prieteni sau colegi de serviciu, nu uita că Sfera Credit este aproape de tine 24/24, 7 zile din 7. Intră în contul tău, selectează suma dorită și renunță la griji! Noi suntem aici, pregătiți să te ajutăm atunci când ai cel mai mult nevoie!
Foarte important:

  • Banii ajung la tine rapid (câteva minute), cererea fiind procesată imediat ce ai completat-o;
  • Actele de care ai nevoie se rezumă doar la Cartea de Identitate (Buletin) și un extras de cont din care să reiasă încasarea venitului lunar. Nu uita, fiind un credit doar cu buletinul, 100% online, poți introduce cererea direct de la tine de acasă;
  • Dobânda este fixă pentru creditul rapid, asta înseamnă că ai costuri fixe.

Care sunt condițiile ce trebuie respectate pentru a obține astăzi un credit cu buletinul ?

Aprobarea unui astfel de credit, implică un număr minim de condiții de eligibilitate, pentru ca tu să te poți bucura la maxim de toate avantajele. Ești la un pas de aprobare dacă:

  • ai cel puțin 18 ani;
  • obții un venit lunar (salariu/pensie/etc), pe care îl încasezi pe card și care este declarat la ANAF;
  • nu există un dosar de executare silită activ pe numele tău;
  • completezi cererea de credit.

Credit doar cu buletinul: Informații suplimentare?

Dacă ai nevoie de bani acum, poți accesa creditul doar cu buletinul de la Sfera Credit. În cazul în care nu îți este clar cum intri în posesia lor și ai nevoie de mai multe informații, consultanții noștri sunt la dispoziția ta pentru a te ajuta și pentru a-ți lămuri orice aspect.

Ne poți scrie pe whatsapp la numărul 0 773 742 581 sau prin e-mail pe adresa office@sferacredit.ro. Dacă vrei să te sunăm, completează formularul de contact și revenim noi la tine cât de repede!

Sfera Credit acordă împrumut cu buletinul online și pentru persoanele raportate în Biroul de Credit ca rău platnici. Așadar, dacă ai fost raportat în Biroul de Credit, nu este o problemă, completează cererea de credit, ușor și simplu, iar în cel puțin 15 minute poți avea banii în contul tău, în ciuda acestui aspect.

Chat on WhatsApp