Credit de nevoi personale

Completează cererea de credit 100% online.
Analizăm rapid iar tu te poți bucura de bani imediat.

0314338720

Vreau să împrumut:

checkbox

În situația în care ai nevoie rapidă de bani pentru a acoperi o cheltuială urgentă sau neprevăzută, însă vrei să îi restitui într-o perioadă mai lungă de timp, atunci Sfera Credit îți oferă un credit de nevoi personale cu rambursare în 10 luni. Poți obține Creditul de 10 oriunde te-ai afla, rapid, ușor și simplu, iar în cel puțin de 15 minute banii pot fi în contul tău.

Poți obține o sumă de până la 5.000 lei pe care o poți restitui sub forma de rată lunară, pe o perioada de până la 10 de luni. În privința consturilor nu te îngrijora, ai un singur cost, dobânda care este fixă pe întreaga durată a contractului.

Ce este creditul de 10 și cum îl poți obține?

Când spunem că îl poți obține rapid, ușor și simplu, chiar vorbim serios! Tot ce trebuie să faci este să selectezi suma dorită și să completezi cererea de credit. Nu îți face griji, este nevoie să încarci doar o copie CI și un extras de cont din care să reiasă încasarea venitului lunar, iar de restul ne ocupăm noi. Imediat ce ai finalizat cererea de credit, în cel puțin 15 minute banii pot fi în contul tău.

Top 4 avantaje ale Creditului de 10

Atunci când cei apropiați ție nu te pot ajuta, indiferent că vorbim despre rude, prieteni sau colegi de serviciu, nu uita că Sfera Credit este aproape de tine 24/24, 7 zile din 7. Tot ce trebuie să faci este să intri în contul tău, să selectezi suma dorită și să renunți la griji, întrucât noi suntem pregătiți să te ajutăm atunci când ai cel mai mult nevoie, simplu și rapid.

Foarte important:

  • Banii ajung la tine foarte repede (câteva minute), cererea fiind procesată imediat după ce ai completat-o;
  • Actele de care ai nevoie se rezumă doar la Cartea de Identitate (Buletin) si extrasul de cont din care să reiasă încasarea venitului lunar. Nu uita, fiind un credit 100% online, poți introduce cererea direct, oriunde te-ai afla!
  • Dobânda este fixă pentru Creditul de 10, asta înseamnă că indiferent de situație costurile creditului tau nu cresc.
  • Fiind un credit de nevoi personale, poți face ce vrei tu cu banii, nu trebuie să ne comunici nouă scopul pentru care iei acest credit.

Care sunt condițiile ce trebuie respectate pentru a obține un credit de nevoi personale astăzi?

Aprobarea unei linii de credit implică un număr minim de condiții de eligibilitate, pentru ca tu să te poți bucura la maxim de toate avantajele. Ești la un pas de aprobare dacă:

  • ai vârsta cuprinsa între 18-70 ani;
  • obții un venit lunar (salariu/pensie/etc), pe care îl încasezi pe card și care este declarat la ANAF;
  • nu există un dosar de executare silită activ pe numele tău;
  • completezi cererea de credit.

Dacă ai nevoie de bani acum, poți accesa linia de credit de la Sfera Credit. În cazul în care nu îți este clar cum intri în posesia lor și ai nevoie de mai multe informații, consultanții nostri sunt la dispozitia ta pentru a te ajuta și pentru a-ți lămuri orice aspect.

Ne poți scrie pe whatsapp la numărul 0 773 742 581 sau prin e-mail pe adresa office@sferacredit.ro. Dacă vrei să te sunăm, completează formularul de contact și revenim noi la tine cât de repede!

Sfera Credit acordă credit de nevoi personale și pentru persoanele raportate în Biroul de Credit ca rău platnici. Așadar, dacă ai fost raportat în Biroul de Credit, nu este o problemă, completează cererea de credit, ușor și simplu, iar în cel puțin 15 minute poți avea banii în contul tău, în ciuda acestui aspect.

Chat on WhatsApp