Creditul urgent

Completează cererea de credit 100% online.
Analizăm rapid iar tu te poți bucura de bani imediat.

0314338720

Vreau să împrumut:

checkbox

Cu totii ajungem, la un moment dat, in situatia in care avem nevoie rapidă de bani pentru a acoperi o cheltuială urgentă sau neprevăzută, ori vrem doar să finalizăm un proiect. Dacă ai nevoie imediata de bani, atunci Sfera Credit îți oferă creditul urgent, 100% online. Îl poți obține oriunde te-ai afla, rapid, ușor și simplu, iar în cel puțin 15 minute banii pot fi în contul tău.

Ce este creditul urgent și cum îl pot obține?

Când spunem că îl poți obține rapid, ușor și simplu, chiar vorbim serios! Tot ce trebuie să faci este să selectezi suma dorită și să completezi cererea de credit. Nu îți face griji, nu ai nevoie de acte fizice, doar o poză cu Cartea de identitate și un extras de cont din care să reiasă încasarea venitului lunar, iar de restul ne ocupăm noi. Imediat ce ai finalizat cererea de credit, în cel puțin 15 minute banii pot fi în contul tău.

Top 3 avantaje ale creditului urgent

Atunci când cei apropiați ție nu te pot ajuta, indiferent că vorbim despre rude, prieteni sau colegi de serviciu, nu uita că Sfera Credit este aproape de tine 24/24, 7 zile din 7. Intra in contul tău, selecteaza suma dorită si renunta la griji! Noi suntem aici, pregătiți să te ajutăm atunci când ai cel mai mult nevoie!
Foarte important:

  • Banii ajung la tine rapid (câteva minute), cererea fiind procesată imediat după ce ai completat-o;
  • Actele de care ai nevoie se rezumă doar la Cartea de Identitate (Buletin) și un extras de cont din care să reiasă încasarea venitului lunar. Nu uita, fiind un credit fără acte fizice, 100% online, poți introduce cererea direct de la tine de acasa;
  • Dobânda este fixă, asta înseamnă că ai costuri fixe pe care le știi înca de la început.

Care sunt condițiile ce trebuie respectate pentru a obține un credit urgent astăzi?

Aprobarea unui astfel de credit urgent, implică un număr minim de condiții de eligibilitate ca să te poți bucura la maxim de toate avantajele. Ești la un pas de aprobare dacă:

  • ai cel putin 18 ani;
  • obții un venit lunar de cel puțin 700 lei (salariu/pensie/etc), pe care îl încasezi pe card și care este declarat la ANAF;
  • nu există un dosar de executare silită activ pe numele tău;
  • completezi cererea de credit.

Credit urgent: Informații suplimentare?

Dacă ai nevoie de bani rapid, acum poți lua credit urgent, 100% online de la Sfera Credit. Dacă nu îți este clar cum intri în posesia banilor și ai nevoie de mai multe informații, consultanții nostri sunt la dispozitia ta pentru a te ajuta și pentru a-ți clarifica orice aspect.

Ne poți scrie pe whatsapp la numărul 0 773 742 581 sau prin e-mail pe adresa office@sferacredit.ro. Dacă vrei să te sunăm, completează formularul de contact și revenim noi la tine cât de repede!

Sfera Credit acordă împrumut online și pentru persoanele raportate în Biroul de Credit ca rău platnici. Așadar, dacă ai fost raportat în Biroul de Credit nu este o problemă, completează cererea de credit, ușor și simplu, iar în cel puțin 15 minute poți avea banii în contul tău chiar dacă ești în Biroul de Credit.

Chat on WhatsApp