În ce condiții cererea este analizată în 15 minute?

Cu Sfera Credit cererea ta este analizată rapid, iar dacă ești eligibil(ă) banii ajung la tine instant, direct pe cardul tău.

Când spunem că poți obține credit rapid, ușor și simplu, chiar vorbim serios! Tot ce trebuie să faci este să selectezi suma dorită și să completezi cererea de credit. Nu îți face griji, ca prim pas ai nevoie să încarci o poza cu Cartea de Identitate și un extras de cont, nu mai vechi de 30 de zile, din care să reiasă încasarea venitului și o tranzacție cu cardul, iar de restul ne ocupăm noi.

Poți blura tranzacțiile din extras, important este să putem vedea încasarea venitului pe card și o tranzacție cu cardul. Încasarea venitului pe card este o condiție de eligibilitate, așa cum este și înrolarea cardului corect, respectiv înrolarea cardului pe care încasezi venitul lunar.

Imediat ce ai introdus cererea de credit, facem verificările în ANAF privind situația veniturilor tale și în Biroul de Credit privind istoricul tău de plată și gradul de îndatorare. De regulă răspunsurile de la instituțiile mai sus menționate se primesc rapid, totuși pot fi situații când primim răspunsurile cu întârziere, Sfera Credit neputând controla timpul de răspuns.

Imediat ce avem informațiile de la ANAF și Biroul de Credit, promitem să finalizăm analiza cererii de credit, iar dacă ești eligibil(ă) să primești banii în 15 minute.

A blue and white poster with people looking at a graph

Description automatically generated

În situația în care lipsesc informații care ne împiedică să finalizăm analiza, te vom anunța și imediat ce ne pui la dispoziție documentele/informațiile promitem să  finalizăm analiza, luând în calcul un timp de 15 minute de finalizare analiză de la momentul în care am primit toate documentele/informațiile.

În situația în care cererea este introdusă în afara intervalului orar 09:00-18:00, ea va fi procesată cu celeritate în ziua imediat următoare.

Înțelegem că sunt moment când ai nevoie de bani urgent, motiv pentru care facem toate eforturile ca banii să ajungă la tine în 15 minute, dar ca acest lucru să fie posibil te rugăm să te asiguri că extrasul de cont trimis nu este mai vechi de 30 de zile și că din el rezultă încasarea venitului și ai cel puțin o tranzacție cu cardul.

Imediat ce analiza este finalizată primești un SMS din partea noastră prin care ești informat că te poți loga în contul tău de client și poți finaliza cererea de credit.

Pentru orice problemă sau neclaritate care poate să apară, ne poți contacta, în intervalul orar 09:00-18:00, la numărul de telefon 0314338720 sau pe whatsapp la numărul 0773742581.

 

Chat on WhatsApp